Επισκευή και Εμπόριο Παγωτομηχανών!

Μηχανές παγωτού soft ice

Οι παγωτομηχανές Protelex είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα καταστημάτων εστίασης καθώς και αναγκών. Είναι διαθέσιμες σε επιτραπέζια ή επιδαπέδια έκδοση – δηλαδή σε έκδοση που θα ακουμπάει πάνω σε τραπεζάκι ή πάγκο ή παγωτομηχανή με ροδάκια(επιδαπέδια). Οι μηχανές παγωτού Protelex είναι κατάλληλες για όλα τα μείγματα παγωτού που κυκλοφορούν. Η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε ειδικό μείγμα παγωτού που παράγει τέλειο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις παγωτομηχανές Protelex. Οι μηχανές παγωτού Protelex εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα στο παγωτό σας και αξιόπιστη και απροβλημάτιστη 24ωρη λειτουργία. Η εταιρεία μας παρέχει πανελλαδική υποστήριξη, 2 κεντρικά γραφεία με τεχνικούς σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη καθώς και 1 χρόνο εγγύηση.

Τις έχουν εμπιστευτεί πάνω από 600 καταστήματα από το 2011!

Roll Ice Cream – Πάγκος παγωτού – Ice roll

Roll Ice Cream – Το νέο μοναδικό προϊόν που πρώτη η FrozenBAR παρουσίασε από το 2013!

Πρόκειται για ειδικό πάγκο παγωτού που πιάνει θερμοκρασίες εως -35c . Πάνω στον πάγκο φτιάχνουμε παγωτό και γλυκά εδέσματα από το 0 με φρέσκα υλικά. Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις γεύσεις παγωτού(ποικιλία 30 γεύσεων) σε έτοιμα υγρά παστεριωμένα μίγματα. Απλά τα ρίχνετε στον πάγκο και φτιάχνετε την γεύση που επιθυμεί ο πελάτης σε 1 λεπτό!

Το παγωτό μπορείτε να το προσφέρετε είτε ως μπάλα παγωτού σε πολύ φρέσκια μορφή – gelato – είστε στη νέα πρόταση σερβιρίσματος που είναι τα ρολλά παγωτού – Roll ice cream!

Ο ψυχόμενος πάγκος εργασίας(πλάκα παγωτού) FrozenBar έρχεται με ροδάκια και συμπαγείς διαστάσεις για την εύκολη μετακίνησή του. Καινοτόμο προϊον και μια μοναδική ευκαιρία να προσφέρετε φρέσκο παγωτό – roll ice cream – στους πελάτες σας που φτιάχνεται εκείνη την ώρα, μπροστά στα μάτια τους.

Θέλετε να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα roll ice ; Η εταιρεία μας με την τεχνογνωσία από το 2013 μπορεί να σας βοηθήσει τόσο στην κατασκευή του καταστήματος όσο και στην προμήθεια των μηχανημάτων και των αντίστοιχων α’ υλών, χωρίς καμία χρέωση προμήθειας (royalties fee).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η πλάκα παγωτού – Roll Ice Cream – της εταιρείας μας πιάνει θερμοκρασίες εως -35c ακόμα και στο δύσκολο και απαιτητικό κλίμα της Ελλάδας. Η θερμοκρασία παραγωγής πιάνεται μέσα σε 2′ και τα μηχανήματά μας την κρατάνε σταθερά καθ’ολη τη διάρκεια που είναι ανοιχτά!

Καινοτομία

Το Roll Ice Cream είναι ένα απίστευτο καινοτόμο μηχάνημα εστίασης. Μπορείτε να φτιάξετε παγωτό από το μηδέν, με φρέσκα υλικά, μπροστά στα μάτια των πελατών. Αυτό δημιουργεί ένα απίστευτο show για το κατάστημά σας και προσελκύει δεκάδες πελάτες, δημιουργώντας απίστευτες ουρές.

Ποιότητα

Η ποιότητα τόσο των μηχανημάτων roll ice cream όσο και των α’ υλών που σας παρέχουμε για τις δημιουργίες σας, είναι – όπως όλα τα προϊόντα της FrozenBAR, στο υψηλότερο επίπεδο.

Υποστήριξη

Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη τόσο για την ετοιμασία και τις τεχνικές λεπτομέρειες των μηχανημάτων μέχρι τη προετοιμασία του φρέσκου παγωτού καθώς και τον τρόπο σερβιρίσματός του.